Dit maakt investeren in hoogwaardige verlichting pas echt aantrekkelijk!


Palidos Licht & Advies maakt hoogwaardige verlichting mogelijk voor iedereen ! In de hedendaagse economie is de concurrentie hevig en verdient cashflow extra de aandacht. Palidos Licht & Advies biedt ruimte om te investeren in duurzame, innovatieve en energiebesparende verlichtingsoplossingen. Door verlichtingsoplossingen te leasen geniet u altijd en direct van kwalitatief hoogwaardige verlichting tegen een aantrekkelijk termijnbedrag. Bovendien kunt u effectief begroten, omdat u precies weet wat uw maandelijkse lasten zullen zijn. Maar het belangrijkste is wel dat uw leencapaciteit intact blijft, want zo houdt u voldoende financiële speelruimte voor uw kernactiviteiten en om flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Waarom verlichting leasen ? Leasen is een aantrekkelijke optie bij de aanschaf van een gloednieuw verlichtingsconcept. Het is zodanig opgezet dat u in veel gevallen door de veel lagere energiekosten u meer bespaart dan het bedrag dat u er elke maand voor moet betalen. Zo verdient u dus eigenlijk geld, terwijl u tegelijkertijd direct kunt genieten van alle voordelen die hoogwaardige verlichting te bieden heeft. Het grootste voordeel is dat bij aanvang van het project u niet direct een grote investering hoeft te doen.

100% kostendekking. Het is mogelijk al uw kosten in één contract samen te voegen, zoals bijv., installatie en onderhoud.

Leasen maakt kapitaal vrij. Doordat uw verlichtingsoplossingen voor de volle 100% zijn gefinancierd, kunt u uw contante middelen of uw kredietruimte vrijhouden voor andere investeringen om uw onderneming uit te breiden.

Beter voorspelbare cashflow. Dankzij de vaste maandelijkse aflossingen kunt u effectiever begroten en loopt u in de toekomst minder risico bij inflatie of rentestijgingen. Kortom, door betaling van een maandelijks tarief blijft uw budget beschikbaar voor andere doeleinden terwijl u tegelijkertijd profiteert van een hogere kwaliteit verlichting en een forse energiebesparing. Financiering van uw nieuwe verlichtingsoplossing is simpelweg een eenvoudige manier om de nieuwste lichttechnologie met de grootst mogelijke financiële flexibiliteit te combineren die helemaal op de fiscale en commerciële situatie van uw bedrijf is afgestemd.

Subsidieregelingen. Bij gebruik van hoogwaardige en duurzame lichtoplossingen kunt u ook in aanmerking komen voor speciale subsidieregelingen zoals de EIA , Energie Investeringsaftrek. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Deze tekst in PDF formaat downloaden : [ Bestand: licht_leasen.pdf ]